nuffnangku

Thursday, October 15, 2009

dia.gadis itu.

kdg2 tak semua perkara itu mudah.dan kdg2 ada sesetengah perkara itu mmg sukar.hmm.kdg2 dalam sekelip mata shj kite bleh tahu isi hati org yg dah btahun kita knal.dan kdg2,perkara kecil bleh sebabkn 1 konflik yg bpanjangan.dan kdg2,aku juga cube menutup mata pd hal2 yg hanya kdg2 blaku.

hmm,gadis itu..msih spt ini.dugaan y mendatang harus ditempuhi dgn redha.biarpun ia adakalanya sgt mncabar keteguhan hati.dia tak salahkn sape2..atas apa y blaku.dan dia pun x mahu judge org atas ape y mereka lakukan pdnya.tak pe dan biarlah.biar begitu shj.semua ini akan dia lalui dgn kekuatan hati dan mnyimpan air mata hanya diri sendiri .menangisi pd saat orang lain sedang dalam gembira.dan dia tahu inilah masanya,dia perlu menyimpan kekuatan luar biasa utk mhadapi cabaran.salam.

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...