nuffnangku

Tuesday, September 15, 2009

yang aku rasa..

ada siapa dapat menerima sy seadanya?ada sesiapa mengerti bahawa ada waktu2nya sy mahu bkongsi semua yg sy rs..dari sekecil2 masalah hingga ke sebesar2 konflik?ada sesiapa dapat memahami bahawa sy ini terlalu cepat terguris dgn pkataan?ada sesiapa dapat memahami bahawa sy sgt benci dgn manusia hipokrit..drama lebih...n suke cari pasal?sy benci org begitu.sy benci bila org cube memandai2 dalam urusan hidpu sy.cube mngajar sy padahal die sendiri masih dalam keliru?

sy bukan org yg kuat cemburu.tp bila sy tidak suke,maknanya sy mmg tidak suke.kalau itu pun masih tak pandai nk faham,sy tak pasti name ape yg sesuai utk d pangil pd org yg sebegitu...bila sy bsunguh,maknanya ia datang dari hati.tp bila sy sudah mule menilai sesuatu mcm tiada nilai maka dari situ bmulalah satu lg episod gelap yg x best.sy pk hati org.tp org buat mcm bagus jer.tak pna pk ttg sy.

sy mmg pnyabar.tp ada had.selagi sy belum 'rebel' kamu selamat.bl sy dah mule rebel..kamu pun pasti pening dgn kerenah sy kerna sy...seorang pnyabar yg dalam diam mahu di fahami bahwa hati dan perasaan sy jgn di ambil mudah.

sy bukan manusia berhati busuk.tlg faham erti hati busuk sebelum menuduh sy y bukan2.kalau sy hati busuk,org yg pna buat salah dgn sy confirm xsenang hidup.tp sampai skrg x pna lg sy buat khianat pd org.kamu nilai diri sdiri dulu sblm aku jd seseorg yg kamu xpna jangka.

2 comments:

  1. dear....huh trus ckp kat org tu... =)

    ReplyDelete
  2. kalau la ia semudah tu...tp xsemudah tu..kdg2 lebih baik tulis...huhu

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...