nuffnangku

Thursday, September 10, 2009

The Reason

smlm terdengar lagu The Reason mase sedang berada di satu tempat tu.im not a perfect person..there many things i wish i didnt do...ye..kite bukan manusia yg sempurna.dalam mnyempurnakan diri n hala tuju hidup..kite akan byk melukakan hati org..dgn alasan kite mcari yg terbaik utk diri kite.begitukah?sunguh selfish!
lagu ini ada byk kenangan pd diri aku.dan semalam mbuatkan aku sedar yg aku berada di sini hari ini selepas aku terjatuh beberapakali.dan skg,seseorang sedang mbuatkan aku jatuh sekali lg.perlukah aku dijatuhkan beberapakali di tempat yg sama?
sememangnya aku harus terus belajar mngenali manusia.dan mngetahui bahawa setiap manusia yg kite syg..tak semestinya akan mnyayangi kite sptmana kite sygkannya..dan tak smua org layak dsayang dgn penuh keikhlasan jika kasih syg itu mcm tiada nilai d mata dia.

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...