nuffnangku

Sunday, September 27, 2009

raya?

tadi malam,g beraya!wah.seronok.bukan pe,sebab dapat jumpe member2 yg sangat aku windu..dulu,hari2 jupe.tp since memasing dah ade life sendiri,kadang2 nk jupe setahun sekali pun susah..yeker?hmmm..ye..kadang2 nak msg or call pun sampai terlupa coz bz..tp itu la life kan...hmmm..yang penting,bila sekali ade dalam hati,sampai bile2 pun akan tetap dalam ingatan.kan?hehe..ok,nnti la aku update k..penat giler nih...


aku tertanya2-adakah aku tahu ape yg aku btul2 inginkan tentang soal hati?hmm...

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...