nuffnangku

Saturday, September 5, 2009

duit raya.

ade org tu msg aku.bgtau yg tahun ni die akan bagi duit raya kat aku.Wink!~die kat atas kapal.belayar ke mana aku lupe la plak.hope die selamat pegi n selamat kembali.kalau x silap mlm ni mak die g umrah.hehe.teringat la plak kenangan masa mak die g umrah dulu.masa dulu2 tu.hhuhu.

oh yea.jgn lupa duit raya utk sy ok.sy kutip nnti(hahaha!~)ingat x sy pna bg kuih raya yg sy buat khas utk awk dlu?hehe.hmm..awk pesan dlm msg td-kalau nk minta duit,minta kat awk je.kat org lain,jgn.hahaha.so bg byk2 sket.supaya sy x sempat nk minta kat org lain nnti.huahaah.

die masih peduli semua ttg aku.dan aku tahu itu-The Reason By Hoobastank!~

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...