nuffnangku

Saturday, September 19, 2009

09.09.09

aku perempuan biasa.
yang punyai kehidupan yg sederhana.
dan mempunyai cita2 besar.aku biasa di kutuk sbb sombong.tp xkesah pun.
kalau kene kutuk,aku wat buduh jer.
sbb aku rs mcm tak mati plak kene kutuk kan..dan aku pun rasa mcm tak plak aku ni hidup sebab pujian kan.
orang nak kate aku apepun,teruskan je.aku mmg malas lyn.kecuali pendapat itu datangnya dari org2 yg rapat ngn aku.bl dorang yg bg pendapat,baru aku amik serius.
setakat nak mhentam2 aku,aku rs mcm bleh blah ah.hahah
kalau aku tipikal n kolot pun,bia ar ngn aku.sibuk je!
oh ye,aku x melayan drama yg d cipta oleh drama queen yg murahan,ok.

ok.sebenarnye nak citer len.tp masuk intro ntah ape2 tu dlu k.pic di amik pd 09.09.09..huhu.tarikh best.pd hr ini aku berbuka puase di Suzi's Corner.paling best dapat melayan keletah manja si kecik-Dina.cumil ah die.mmg bijak r die walaupun baru 3 tahun(kalau x silap)
mlm plak,aku g tgok FINAL DESTINATION.booking ticket online.g pavilion.citer ni wat aku rs cm nk pitam.pas tgok,aku fobia kejap.rs mcm semua bende di sekeliling bleh mnyebabkan kematian yg dasyat n mngejutkan.huhu.sunguh seram.rs lebih berdebar dari tgok citer hantu.ade org tu kate pas tgok citer ni,die rs nak pengsan.huahaha.aku cool jer.dalam wayang tu je aku tak keruan,tp pastu ok jer..heheh.

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...