nuffnangku

Tuesday, August 18, 2009

weekend..

sabtu ahad lepas aku x blik ke mana2.hehe.tp melalui hujung mingu yg sgt superb!kenapa begitu?kerna sgt bahagia..bahagia d sisi bestfriend and my chenta hati.wink!~ wink!~pagi,ke UKM.sesat jap la gak.nasib baik driver mummy g tnye org..klu x,not so sure la...sesat til ke mana2 ntah..after tht we all ke I.K.E.A..mummy nak cari barang2..we all just follow n jd peneman setia jer..sementara mummy bz pilih2 barang..we all smue bz bposing..hahah..bykkali gak mummy bising..well,hahahaha... then,kitorg mkn d Santai Cafe..hmmm,not bad.pilihan mummy.

then,tgahari,mummy nak blik.aku blik umah terus.xde bcadang ke mana2 pun.blik n tido.dr petang til mlm.dlm tido2 tu pun ttp ade perasaan yg mcm sampai x sabar tungu mlm mjelma sbb nak dating ngn shamsyul hashim.1 hari x jupe die.last jupe die jumaat.sabtu blum jupe lg.. wink!~ mcm la die sorang je ade pakwe.org len xjupe smingu dua..sebulan due,ok jer..wtf...tu org len,ni aku...dr aku kuar ngn lelaki x tentu psl,mgedik sane-sini,bek aku ngn shamsyul jer..elak fitnah..n die pun xpk aku ni asik mcurang je kejenye.. hehe

mlm,aku dating ngn shamsyul.best.loving2.mkn kat kedai mamak.lepak2 n die gasaknye online..hahaha.
i love you ,syg.thanx sebab spend masa ngn sy.best n romantik kan date kite hari tuh..makin syg kamu..

ahad,lunch same.mlm tu pun dinner same2 ngn shamsyul.g Mc D di Jusco.yeyeyh!!hujung minggu ku adalah sgt perfect..muaach..

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...