nuffnangku

Wednesday, August 12, 2009

kenapa sy pilih die?


kenapa ye sy pilih dia?sbb dia pilihan sy..haha.sy pilih dia sbb dia baik.sy pilih dia sbb dia lelaki normal(ha?merepek je).sy pilih dia sbb dia lelaki yg buat sy bermulut laser bila 1st time jumpe(bayangkanlah..)sy pilih dia sbb masa mule2 jumpa,sy x suke perangai dia...lepastu pun sy tetap x suke perangai dia..haha.tp kemudiannya,ogos adalah bulan d mana sy mule dgn TANPA sedar mngambil NASI LEMAK yg d beli olehnya pd satu pagi ms sy ngn dia keje d bangunan yg same..dan slps itu,pjalanan perhubungan ni terus menaiki tangga2 nya dari musuh..kepada kawan..kepada kawan baik...kepada kawan rapat...dan skg kepada kekasih..dan maybe kepada suami?(Amin..) dgn hanya bermula mnerima nasi lemak yg d beri olehnya..


sy pilih dia sbb dia lain dari yg lain dari 1 perspektif yg sy nilai sdiri.dia komplikated utk di faham.kadang2 dia cakap lain,tp die buat lain.dia suke buat mcm x peduli jer tp sebenarnya dia amik tahu(hehehe....)die rock n x berapa nak tahu romantik2 nih(romantik mngikut pandangan aku la kot,hehehe).kalau sy buat silap,dia akan tegur dgn sunguh laser..dan slps itu sy akan rs mcm kene panah petir(hehehe)
bl sy mbebel,die suke wat x tahu jer...kalau sy moody,slalunya dia melayan je sy..kalau sy merajuk,die akan pujuk..adakah itu sbb nya sy pilih die?
sy pilih dia sbb dia adalah dia.bg sy,dia unik.agak pening nk faham dia sbb dia xsuke cerita ttg dirinya kat org(maybe la)ade certain2 hal je,tu pun x sepenuhnya..paling x best,kalau dia ada masalah xmo kongsi ngn sy(kunun2 x nak susahkan sy)ape la..sy sntiasa d sisi die..klu leh tlg,sy tlg la..cett.....sy suke tgok muke die bl die dah mmg wat salah..tp akan mjawab mcm dia xde salah langsung..hahaha,sabar jela.lg,sy suke tgok bile die wat plan masa depan die n segala bnde yg die nak(sunguh cumil)...sy rs dia sgt cumil bl wat ape2 ikut kepala die sendiri je n sy kene ikut je ape2 plan die..ermm..sy xkesah sbb kalau die happy,sy pun happy gak.hati die baik,walaupun die nampak ganas..
sy xde reason knp sy pilih dia.sy pilih dia tanpa syarat.tanpa alasan.tanpa sebab.tp sy syg dia sampai bl2.InsyaAllah.
p/s: sy tgh pk die..dan gelagat2 nya yg suke wat sy gelak..sbb tu sy tulis pasal die..die..dan die..hanya die je dlm hidup sy...

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...