nuffnangku

Sunday, July 5, 2009

ini realiti

ade 1 lagu y i dgr..then i tertarik..coz of liriknye...mcm tepat...cool!

Semalam I call you,
you tak answer.
You kata you keluar pergi dinner.
You kata you keluar dengan kawan you.
But when I called Tommy he said it wasn’t true..
So I drove my car pergi Damansara.T
ommy kata maybe you tengok bola.
Tapi bila I sampai you, you tak ada.
Lagilah I jadi gila..
So I called and called sampai you answer.
You kata sorry sayang tadi tak dengar.
My phone was on silent, I was at the gym.
Tapi latar belakang suara perempuan lain..

Sudahlah sayang, I don’t believe you.
I’ve always known your words were never true.
Why am I with you, I pun tak tahu.
No wonderlah my friends pun tak suka you..

So I guess that’s the end of our story.
Akhir kata she accepted his apology.
Tapi last last kita dapat tahu she was cheating too.
With her ex boyfriend’s best friend - Tommy

2 comments:

  1. he...23x mmg best lagu nie... tertibe aku rase cam ko nyanyikan lagu nie untuk aku...

    ops awat kat aku pulak kan...aku kan suke memerasankan diri

    ReplyDelete

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...