nuffnangku

Saturday, July 18, 2009

dah lama tak jumpa..

sejak masing2 ade life sdiri..tingal asing2..kami dah jarang jupe..klu x,dulu..kerap gak kuar jejalan same2 g Times Square..then snap2 pic2 hebat..sbb kitorg sume suke posing..hehe.tp skg,masing2 dah ade kerjaya..then masa enjoy2 pun dah kurang..sbb bz..aku pun same gak..





kat mamak'around 4am-sempat lg gosip psl michael jackson

walaupun dah lame x jupe..tp bl dah jupe..x rs janggal pun..ttp mesra n best..teringat dulu2..mase serumah,selalu lepak kat Fariz..cuci mata...ah..life spt itu dah lame blalu rupe2nya..btapa masa mudah mngubah sesuatu..tp syukurla,kwn2 ku masih spt dlu..


pic ni masa kami kat Danau Kota.tgh syok window shopping,hujan la plak...adeh..tpaksa bgegas pulang...ttp bposing,even kat kedai org n d tgh2 org ramai..



pieka.vee lara.nuryl
nuryl makan byk ms lepak kat Hartamas.haha.aku order chic chop.ku pk kan anak ayam y d buat chicken chop.hahaha.
ms ni la kitorg btukar2 gosip..sgala hal dunia d amik kire..kehkehkeh..




nuryl.diela.pieka
sbenarnye..kitorg xde pun plan awal2..smue ni tjadi tanpa drancang..kebetulan,mingu tu aku kene keje..nuryl plak x ke mn..so aku ajak die lepak..die suh ajak diela.niat d hatiku mmg nk ajak,tp ms tu kami ade konflik sket(aku n diela mmg mcmni sjak dulu lg,hhaaha)so aku x brani..nuryl nk ajak pieka.why not,rite..tp takut pieka je bz..tp best rsnye bl aku text nuryl,die kate pieka on je..wah.ms aku on the way nk blik,nuryl dah tungu ku nk jemput d LRT..ms dlm LRT,tibe2 diela msg..die tnye aku tgh watpe..aku pun terus ajak..sbb aku mmg nk ajak tp takut..die kate 'ok'..wah..hebat gler rsnye...maka tjadi la perjumpaan ini.love u all..muaah..


sempat lg posing sementara tungu diela sampai.lepas tu kami drive kete mcm x hengat dunia...siap sesat2 lg..hahaha

















No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...