nuffnangku

Saturday, June 6, 2009

mungkinkah terjadi..

masa kat ofis..tibe2 terdgr lagu Spider-Mungkinkah Tjadi...selang beberapa tu ada lagu Kekal-due2 dari Spider..aduh.lagu b'hantu ini.bl tibe2 terdengar spt itu,ade tcuit sket something di hati.biasalah.spt lirik lagu Alya ni-


Setiba di persimpangan,
Langkah kita tak lagi sehaluan
Bermula di saat itu
Tidak senada irama dan lagu

Begitu hidup ini
Tiada yang abadi
Yang patah tumbuh
Yang hilang berganti

Kau telah jauh,
jauh dariku
Tiada ruang di hati buatmu
Namun harusku akui
Ada ketika di minda kau menjelma kembali
Sekali segala ada Ada rindu yang datang tiba2

Tak mungkin kerana sayang
Cuma terganggu oleh perasaan

kdg2.teringat.kdg2 tu kan maknanya bukan selalu.cuma tula masih ada memori yg masih d simpan.memori,kenangan yg mjadi sejarah.1 sempadan utk aku teruskan sebuah kehidupan.nasib aku tak terlewat mnyedari,bahawa die bukan jalanku lg.tp lagu2 itu-byk nostalgia.
perasaan aku tiada lg utk die.sesuatu yg sunguhku pasti.tp 7 tahun mngenali die,aku xrasa aku bleh hidup tanpa sezarah pun tidak ada kaitan lg dgn die.aku xrasa bleh je hidup x pk die spt aku hilang ingatan.tak mungkin.die tetap 1 sejarah.
tp aku tahu..walau apapun yg tjadi,aku takkan mungkin bpatah kembali.tlalu byk yg pernah aku korbankn-jd aku sudah letih.dan telah 'out' kan die terus2 dari hati aku.tp die tetap lelaki yg baik.aku kenal die.aku tahu die x pna sekalipun ke clubbing-alkohol-dll.btuah pd mn2 perempuan yg akan memiliki die.
sebenarnya tiada apa.hanya lagu2 yg pna mjadi memori.yg tetap akan ku suke sampai bl2.tp skg,da jarang dgr-sbb dah x mahu pk2 lg hidup org lain.die hanya kawan.noktah.


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...