nuffnangku

Sunday, May 24, 2009

sesuatu sungguh..

roxy.menerima ini sempena hari istimewa kami bdua.rs sunguh best sbb mnerima ini tanpa perlu meminta2.huhu.


porsche design. mjadi kegilaan die pd suatu hari.sempena hari istimewa kami(hari ape tu?rahsia.xleh bgtau.byk pgintip x btauliah.hahaha)die telah dapat ape yg d hajatinya.setelah puas merengek2 asik bcerita ttg kasut ini..siang mlm x lena tidur...dan selalu mjengah pavilion n klcc demi mdapatkan kasut ini....akhirnye die tersenyum puas sbb bjaya mdapatknnye akhirnye.aku pun lega bl lihat die happy.erm..sape suke tgok orang yg die syg sedih2 kan..aku kalau bleh,xmau langsung wat die sedih..




No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...