nuffnangku

Saturday, May 9, 2009

die kata...

dpt msg dari die b4 die tiada di sini "hehehe..sy-------------semingu.pandai2la kamu jaga diri..oleh itu,kamu kena blik +++++++++++...duk kl xleh prcaya kamu nih"

aik?pulak dah?aku plak y xleh dpercayai?aik..aku sunguh mprotes kenyataan ini...ini tuduhan sunguh palsu.aku punya la baik n setia(credit 4 myself,ahahaha)..kalau die xde,aku pun rs cam x kuasa nk ke mn2..kalau aku ni tidak bleh dpercayai,tidak la aku m'update blog ini pd waktu ini..ini tandanya aku sgt bleh dpercayai..chewaah..



ala kalau aku kuar pun,ke mn je aku g...aku ni club pun xpna g..bukan aku kolot tp mmg aku x minat pun bnde2 camtu..aku lgsung xpna teringin pun nk g sane n smue tmpat2 y sewaktu dgnnya..so aku mmg buta ngn name2 club n sgala2nya ttg club2 ni.aku x amik tau pun..errrmm....tp aku xkesah kalau kwn2 aku g..aku kan ttp aku(mmg aku ni ikut kepala sdiri je)..kalau aku kuar pun,normally aku suke lepak2 di kedai2 y best..isi ms lapang..cuci mata...cuci mata je bukan watpe pun..ngn kwn2 lelaki la biasenye..tp tu dlu2 la..skg,aku kurang dah lepak2 ngn kwn2 lelaki kerna ade org itu kate aku xleh dpercayai(eleee...)aku pun malas dgr die mbebel or sindir2 ku..so aku pun mnyekat sgala aktiviti itu demi mjaga hati die n mulutnya dari mbebel tuduhku y pelik2...ishh..

p/s: sy bleh dpercayai la..elee...(sambil memuncungkan mulut pd die)

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...