nuffnangku

Sunday, May 24, 2009

berjalan dalam hujan


dari dulu mmg suke hujan.suke air hujan.suke kumpulan hujan.aku paling suke saat hujan renyai2 di waktu petang.suasana nya sunguh nyaman.kalau la aku masih budak2,confirm dah g men air hujan...n kemudian demam.yeyh..xpayah g sekolah..hahaha.agenda jahat zaman kanak2.
tp bl dewasa...hujan yg turun tu membawa maksud yg sgt dalam utk aku.aku pna bjalan dalam hujan lebat dan saat itu aku mbuat keputusan utk memutuskan 1 relationship dgn seseorang.sunguh nekad tika itu.dansebenarnya itu keputusan yg paling hebat yg penah ku buat dalam hidupku.ok,aku tipu.eksen je lebih.tp tu tetap antara keputusan terbaik ku setakat ini.
hujan juga mampu mbangkit 1 perasaan yg sunguh sweet.hehe.pd suatu hari,aku n die kuar dating.time nk blik tu kami harus meredah hujan.saat tu aku mdongakkan muke memandang langit..menadahkan muke biar kene air hujan.sebab perasaan itu sunguh best.dan saat itu juga die memimpin tanganku.kami bdua jalan bpimpinan tgn meredah hujan.die pandangku..'' kenapa jalan tutup mata?"
jawapku "tkut air hujan masuk mata''...die tergelak ''comel budak ni"..katanya lg...wah..percayalh kataku...suasana itu sunguh romantik...yg xkan kulupa sampai bl2.sunguh.utk sesetengah perempuan,candle light dinner or shopping unlimited bla bla bla bla..baru d anggap romantik..tp bg aku,perkara2 simple begitu la yg sgt romantik n tersendiri..
pic d atas semasa sebelum saat kejadian.romantik2.hahaha

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih singgah blog ini. Sila tinggalkan komen anda :) tapi yang positif je taw.Kalau nak tanya apa-apa secara details, boleh email saya yea - veelara85@gmail.com

♥♥ Lara ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...